Home Header
-->

Koetstocht naar paleis Drakensteijn

Een mooie en koninklijke 3 uur durende tocht van Maartensdijk via de het pittoreske dorpje de Lage Vuursche, achter kasteel Drakensteijn en weer terug? Dat kan op
de unieke Londener Omnibus (die voorheen in Londen dienst deed als personenvervoer) van Stal Wouters.
U stapt op in Maartensdijk, u laat u verrassen door het prachtige en weelderige uitzicht, hoog vanaf de koets, en in het bos achter het paleis van prinses Beatrix kunt u even rondlopen of picknicken; wij bieden u de mogelijkheid om ‘hampers’ te bestellen of een heerlijke boerenlunch uit de streek te nuttigen op een mooie plek in het bos. Onze hampers worden gevuld met lekkers naar keuze. Per tocht kunnen 20 passagiers mee. Er zijn diverse mogelijkheden om mee te gaan.

  • U boekt met uw eigen gezelschap de koets en spreekt met ons af of u een boerenlunch wil of een picknick of alleen de koetsrit. De prijs is afhankelijk van de precieze invulling van het arrangement.
  • U rijdt mee op door ons vastgestelde data. U kunt op onze site zoeken naar de beschikbaarheid

De koets is te boeken voor 500,= euro voor een rit. Wilt u mee op een door ons vastgestelde datum? Dan is de prijs is 37,50 per persoon. Kinderen tot 12 jaar 12,50. De rit gaat door bij een minimale deelname van 20 personen.

Neem contact met ons op.

Volgende arrangement : Een mooie tocht van Maartensdijk via Tienhoven naar Westbroek en weer terug